Drugarica iz serije konstantno ponižava Lali Esposito: Ona nikad ne peva uživo!

Lali Esposito je 2015. godine snimala seriju “Esperanza Mia” gde joj je društvo pravila glumica Natalie Perez. Iako su obe bile hvaljene za svoje uloge, Natalie u prošlosti nije krila da ne podnosi Lali a sad je to samo potvrdila!

Natalie je u prošlosti vrlo često ponižava Lele pa je u svakoj prilici isticala da bi trebalo da je bude sramota toga što ona ni na sopstvenim koncertima ne peva uživo već samo otvara usta a što je neoprostivo za jednog muzičara. Sa druge strane, Lali joj je poručivala da je nebitna rečima, “Ne znam baš ni ko je ona niti čime se bavi.”

Od ovog sukoba prošlo je već podosta ali Natalie u razgovoru sa ciudad.com ističe da i dalje ne pregovara sa Lali – još od doba kad su njih dve završile snimanje “Esperanza Mia”. “Nisam je videla od tad. Sa nekim zvezdama serije sam u kontaktu ali ne sa njom. Verovatno više volim da se čujem sa ljudima koji su najviše radili ali sa njom nemam nikakav odnos” kaže ona i dodaje, “Dodatno, postoje neke stvari koje ne volim kod nje… Na primer, to što peva na plejbek. Ja to ne volim.”

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Tini odmara sa porodicom i prijateljima, uskoro nastupa sa Lali Esposito!

2 thoughts on “Drugarica iz serije konstantno ponižava Lali Esposito: Ona nikad ne peva uživo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.