Divlja mačka: Selena je preslatka u novoj kampanji za Pumu!

Svetski brendovi se otimaju za Selenu Gomez više nego za poznate manekenke, a tri meseca nakon što je ona počela saradnju sa kompanijom Puma, gledamo je u kampanji u kojoj promoviše nove patike pod nazivom Phenom Satin.

Selenita izgleda preslatko dok pozira u sportskom izdanju a teško da bi joj iko dao 25 godina s obzirom na njene izrazito mlade crte lica zbog čega je i fandom često zove “beba”… barem takve komentare viđamo na Famozi! Sama kampanja je inače snimana u Njujorku tako da je to bio razlog njene nedavne posete ovom gradu!

Mediji inače prenose da je Sel dala čak milion dolara fondaciji koja se bori za prava žena a sve kao znak iskrenog kajanja što je snimala film za Woodyja Allena kojeg mnoge glumice optužuju za nedolično ponašanje.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Goca Tržan odgovorila Selenatorkama: Selena je lepo vaspitana devojka, brukate je!

7 thoughts on “Divlja mačka: Selena je preslatka u novoj kampanji za Pumu!

  1. A da li ste videli Arinukolekciju na reeboku? Na svom ig statusu je objavila par videa sa slikama vezane za njenu kolekciju.

  2. Tene su mi super.👍 A njenu slatkoću, ljepotu i simpatičnost ne mogu ni opisati😍

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.