Demi Lovato: Hoću duet sa Eminemom!

Još samo par nedelja je ostalo do izlaska novog albuma Demi Lovato a pevačica ističe kaže da na njemu ipak neće ispuniti jedan svoj san a to je da uradi duet sa Eminemom.

Po njenim rečima, ona se jednostavno boji i da ga pita za tako nešto! “Saradnja sa njim je moj san”, priča ona. “Oduvek sam jako volela njegovu muziku ali nikad nisam imala hrabrosti da mu se javi – nadam se da ću to ipak jednom učiniti”. Ono čega se Demi ne boji jesu kritike jer ističe da je uvek mirna znajući da je dala sve od sebe.

“Budem nervozna pred izlazak albuma ali ne obazirem se na kritike jer znam da nikad ne bih izbacila nešto na šta nisam ponosna. Dokle god ja stvaram muziku koju cenim, biću srećna bez obzira šta će to doneti sa sobom”, zaključuje Demika.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Za nju je sve opasno u ovom momentu: Prijatelji se boje da Demin novi momak nije trezan kao što svi misle

One thought on “Demi Lovato: Hoću duet sa Eminemom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.