Danica nam šalje kviz o seriji “Charmed”!

Zdravo Famozo, odavno nisam napravila niti jedan kviz pa sam sada rešila da napravim o seriji “Charmed”. Nadam se da vam se sviđa i da ćete ga objaviti. ??

Fun test jeste rubrika u kojoj objavljujemo vaše kvizove! Kad napravite kviz pomoću sajta opinionstage.com, pošaljite nam ga [email protected] a u naslovu navedite Za Fun Test. Kviz mora imati barem devet pitanja!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

11 thoughts on “Danica nam šalje kviz o seriji “Charmed”!

 1. 10/16 Sve sam zaboravila, tako lepo je bilo podsetiti se hvalaa punno na ovom kvizu, obozavam cari, zelim jos !!!

 2. 7/16 Tačni odgovori!
  Nije lose.Odgledao/la si par epizoda ili si samo nagadjao/la. Ako si nagadjao/la preporucujem ti da ogdledas nekoliko epizoda.

 3. 15/16 Tačni odgovori!
  SVAKA CAST! Iako se serija zavrsila pre cak 10 godina,ti je ne zaboravljas. Njihove pustolovine su jos uvek u tvom secanju. Nadam se da si uzivao/la u kvizu.
  Konačno se neko setio da napravi kviz o seriji????????

   1. Dok sam bila manja prvo mi je bila omiljena Pajper, posle Pejdž, pa Fibi, pa opet Pejdž, pa Pajper, i tako u krug, jedino mi se Pru nikada nije dopala, hahaahha, ali ipak Pejdž mi je i dan danas nekako naj, hahahha???????? mada sve tri volim, super su glumice????

 4. 16/16 Tačni odgovori!
  SVAKA CAST! Iako se serija zavrsila pre cak 10 godina,ti je ne zaboravljas.Njihove pustolovine su jos uvek u tvom secanju.Nadam se da si uzivao/la u kvizu.
  Super kviz i ja sam bila pravila 1. kviz o seriji Cari i veoma mi je drago da se jos neko setio da ga napravi!

 5. Hej,ja sam Danica,tj.ja sam napravila ovaj kviz. ? Hvala vam na lepim komentarima,drago mi je sto vam se svideo kviz. Ako ste nasli neku zamerku recite. I da li zelite da napravim jos neki kviz. Dajte predloge o cemu biste voleli.

 6. 12/16 , pa jaoo ja sam ovu seriju oboožavala kad sam bila mala! Sećam se da sam,još kad nisam znala da čitam,molila brata da mi čita sve što piše, tako kroz celu epizodu, uz malo negodovanja sa njegove strane haha. 🙂

 7. 16/16 Tačni odgovori!
  SVAKA CAST! Iako se serija zavrsila pre cak 10 godina,ti je ne zaboravljas. Njihove pustolovine su jos uvek u tvom secanju. Nadam se da si uzivao/la u kvizu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.