Da nisu prestrogi? Pesme Tay, RiRi i 1D proglašene za najgore ove godine!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Views:
17

Rihanna-01

Kraj godine vreme je za sumiranje utisaka ali niko nije očekivao da se među najgorim pesmama godine nađu nekih od najvećih hitova, makar po mišljenju popualrnog američkog portala The Inquisitor koji je sastavio listu!

Po njihovim rečima, pesma Taylor Swift “Wildest Dreams” predstavlja pravi promašaj a Tay se kritikuje zbog stihova koji su navodno na nivou deteta od 8 godina i tu navode recimo: “On je visok i zgodan/On je tako loš ali sve radi dobro/Vidim kraj dok sve još počinje”. Sa druge strane, RiRi se našla na udaru zbog pesme “Bitch Better Have My Money” koja je takođe optužena da je užasnim rečima upropastila inače jako dobar video.

Na kraju, The Inquisitor je na listu stavio i “Drag Me Down” za koji kaže da je jedan od najvećih promašaja 1D i da zvuči sve gore što ga više slušamo! Oni navode da se u ovoj pesmi jasno oseća izostanak Zayna Malika i da je šteta što neka druga pesma s albuma “Made in the A.M.” nije izabrana za singl. Ipak, sumnjamo da će se Directioneri složiti!

Autor: Famoza.net

4 thoughts on “Da nisu prestrogi? Pesme Tay, RiRi i 1D proglašene za najgore ove godine!

  1. Sta oni izvode? Sta oni misle ko su oni! Mrs bre tamo odakle si i dosao! -.-' Ne kazem za famozu nista!

  2. One Direction je za te debile BOG! Debili jedni glupi,oni nemaju sluha,sigurno im je neko pljuno u uvo pa su im se zapusile usi. -.-
    (ne govorim vama Famoza)

  3. MOLIM!!!!!!???!?!??!?! ja inae ne slusam 1D ali ova pesma im je sjajna ako ne i najbolja do sad! WILDEST DREAMS?!?!??!? KAKO MOGU UVOPSTE TAKO DIVNU PESMU DA UBROJE U NAJGORE PESME GODINE!?!??! I Riri je dokazala da ekstra repuje
    Ovaj tabloid ili sta je vec nema 3 blage sa zivotom a kamoli sluha!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *