Čudo u Britaniji: Stogodišnja bakica pobeđuje Zaru Larsson na top listi!

Britansko muzičko tržište je uz američko najveće na svetu a ove nedelje dešava se pravo čudo jer stogodišnja pevačica Vera Lynn bez problema prodaje više albuma od svoj 81 godinu mlađe koleginice, Zare Larsson.

I Vera i Zara izbacile su album istog dana ali Vera je ta koja pobeđuje! Njen album je za prva tri dana kupilo 15.000 ljudi dok je Zara stigla do 8206 – što je skoro duplo manje. Interesantno, Vera je i daleko ispred Drakea. Naravno, ovo nije album novih pesama – reč je o kompilaciji njenih najvećih hitova koje su samo prerađene. Ipak, treba isto tako reći da se albumi najvećih hitova po pravilu prodaju slabije od pravih novih albuma, pa ovaj uspeh postaje time još veći!

“Neverovatno je da ona može da se takmiči sa najvećim zvezdama”, piše The Sun i napominje da je Vera svoju karijeru počela sa 15 godina, davne 1932. a njen stoti rođendan svečano je obeležen ovog ponedeljka. Vera je inače glumila i u nekoliko filmova a tokom Drugog svetskog rata pružala je podršku vojnicima, priređujući im besplatne koncerte.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  MTV EMA: Potvrđeni nastupi DNCE, Shawn Mendesa, Bruna Marsa i Zare Larsson!

5 thoughts on “Čudo u Britaniji: Stogodišnja bakica pobeđuje Zaru Larsson na top listi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.