Bethany Mota: Sve manje ćete me gledati na internetu!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
4112
Views:
281

Činjenica je da je Beth postala slavna upravo zahvaljujući internetu i ona je toga svesna, ali sada nakon toliko vremena priznaje da je umorna od iste slike koju svuda oko sebe viđa – ljudi sve manje razgovaraju, na zanimljivim mestima ne uživaju, već koriste svaki momenat da sve podele na Instagramu i Snapchatu. Ona zato najavljuje da ne želi ceo život da provede na taj način.

“Ne mislim da je loše deliti sve što nam se dešava, ja sam sa 13 godina otvorila YouTube kanal da se prikažem, i sada sa 21 sam tamo i na svakoj društvenoj mreži. Volim da delim svoj život, ali u jednom trenutku sam shvatila da smo svi preterali sa telefonima“ priča Bethany navodeći momenat kada se videla sa prijateljima i svi su proveravali svoje društvene mreže. “Osećam se krivom ponekad kada shvatim da delim sa svetom i jutarnju kafu i svaki citat koji mi se dopada, bukvalno sve. Na događajima ne uživam zaista kada ne uhvatim fotku u pravom trenutku, ili je uhvatim ali onda zapravo propustim taj trenutak da bih fotku postavila!”

Beth na kraju kaže da se neće u potpunosti distancirati ali da će sad pametnije postavljati sadržaj – “Shvatam da je sve ovo važno za moju karijeru, ali za mene je važno da kvalitetno proživim trenutke sa ljudima do kojih mi je stalo. Ako osetim da bi nešto trebalo da podelim sa svetom uradiću to, ali onda ostaviti telefon i pogledati reakcije kasnije umesto da čekam da vidim. Time samo oduzimamo trenutke bespotrebno” zaključuje ona.

Pročitajte još  Treća runda počinje: Odaberi koju zvezdu će Ryan nacrtati!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Bethany Mota

3 thoughts on “Bethany Mota: Sve manje ćete me gledati na internetu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *