Arijanin blog: Zašto je dobro imati kućnog ljubimca!

image1

Hej Famozo, ja sam Arijana i ovo mi je šesti put da vam pišem. Kao što vidite danas sam vam opet pripremila jedan BLOG. Ovog puta je tema “ZAŠTO JE DOBRO IMATI KUCNOG LJUBIMCA”,jer ga ja imam i stvarno mi je život drugačiji.

Ovo je moj pas, on je MINI JORKŠISKI TERIJER. Imam ga mjesec dana,a od prvog mi je promijenio zivot.

1. Zbližite se
Kad kupite kućnog ljubimca (ne mora biti pas) vi ćete se definitivno zbližiti sa njim. Ukoliko se često zabavljate, igrate sa njim, on će vas voljeti mnogo,mnogo,mnogo…
2. Možete mu reći sve
Iako vas ne razumije nije bitno…Ukoliko se zbližite sa njim biće kao da vas razumije. Svaku tajnu povjerite njemu, biće sigurna.
3. Nećete biti usamljeni
Nikada, nikada, nikada nećete biti usamljeni. Uvijek ga možete uzeti i igrati se sa njim, maziti ga, paziti ga…On je lijek za usamljenost.
4. Ne trebaju vam prijatelji
Vaš kućni ljubimac će biti vaš najbolji prijatelj, zar ne? I vi njemu i on vama…Bićete BFF.

To je to, nadam se da ćete objaviti. Volim vasss!

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, redakcija@famoza.net a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Arijanin blog: Zašto je dobro imati kućnog ljubimca!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.