Arijanin blog: Moje mišljenje o pjesmi “Despacito”

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
311
Views:
228

Ćao Famozo! Ja sam Arijana i danas Vam šaljem blog na temu “Moje Mišljenje o Pjesmi Despacito”. Možemo da počnemo!

Ovako, sada je skoro cijeli svijet uhvatila Despacito Mania, a neke i nije. Evo neko moje mišljenje o ovoj pjesmi. Despacito je po meni jedna odlična pjesma. Razdrma te i oraspoloži. Bar je kod mene tako. Uvijek kada čujem Despacito krenem da plešem i pjevam i takođe može da me razbudi ukoliko sam umorna ili pospana. Nekome je Despacito glupa, neko kaže da ne treba da ima toliko pregleda. Ja poštujem sva ta mišljenja ali mislim da Despacito zaslužuje 3 milijarde pregleda i da zaslužuje toliko popularnost.

Neko kaže da je popularna samo zbog remixa sa Jusom ali ja mislim da nije tako. “Despacito” je postojala i prije remixa sa Jusom, pa je imala dosta pregleda. Mislim da ukoliko neko ne voli Despacito, ne treba da vrijeđa one koji je vole i da oni koji vole “Despacito” ne trebaju da vrijeđaju one koji je ne vole.
Svako ima drugačiji ukus,nismo svi isti.

Neko voli “Despacito” samo zbog Jusa, jer je on snimio remix. Ja nemam neko posebno mišljenje o njima koji vole “Despacito” samo zbog Jusa. Ja poštujem svačije mišljenje, nikome neću reći da mora da sluša “Despacito” i neću nikome reći da prestane da je sluša. Eto,to je to od mene. Napišite u komentarima vaše misljenje o pjesmi “Despacito”. Do sledećeg puta, ćaossss?

Pročitajte još  „Despacito“ i Biebs pokupili tri Latin Grammy nagrade!

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, redakcija@famoza.net a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde. Najbolji blog nedelje dobija knjigu izdavačke kuće Laguna a nju možemo da šaljemo samo na teritoriju Srbije!

9 thoughts on “Arijanin blog: Moje mišljenje o pjesmi “Despacito”

  1. Meni je Despacito vesela pjesma i po meni je bolji remix, iako mi se svidja i orginal.
    Ali po meni ne zasluzuje 3 milijarde pregleda, kao sto nije zasluzivao ni PSY.
    Moje misljenje da divne pjesme poput See You Again zasluzuju 3 milijarde pregleda i vise.
    Ovo je samo moje misljenje!

  2. Aaaa bozeeee ali isto tako ljudi hejtuju na Jusa da sta on misli da je on nesto samo zato sto je snimao remix meni je bolji remix od Jusa ali ok je blog

  3. Isto. Super blog, kratak ali skroman, bar se meni cini da je kratak jer sam ga procitala za manje od min. ❤❤❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *