Arianatori slave: Ari stiže do prvog spota sa milijardu pregleda i postiže rekord nedostižan za Demi i Sel!

Već je više od 50 videa prešlo cifru od milijardu pregleda a njima će se uskoro pridružiti i “Problem” Ariana Grande. Međutim, za Arianatore je više od ove brojke bitno to što će Ari postati prva osoba u svojoj kategoriji koja je stigla do ovakvog rezultata!

Ari fali još samo par desetina miliona da “Problem” stigne do magične cifre a kad u tome uspe, ona će postati prva zvezda koja je počela karijeru kao glumica pa se preorijentisala na muziku i stigla do jedne milijarde!

U ovu kategoriju spadaju recimo i takve megazvezde kao što su Demi Lovato ili Selena Gomez ali niti jedna ni druga devojka nemaju šanse da do milijarde stignu pre Ari jer njihovi najgledaniji spotovi trenutno imaju nekoliko stotina miliona pregleda manje!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ariana ponovo krši obećanje sebi, ali niko se neće ljutiti!

8 thoughts on “Arianatori slave: Ari stiže do prvog spota sa milijardu pregleda i postiže rekord nedostižan za Demi i Sel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.