Obaranje rekorda: Adele prodala osam puta više albuma od 1D i Biebsa!

adele-break

Pevačica se našla na prvom mestu liste albuma u Velikoj Britaniji – ostvarivši najbolju prodaju svih vremena tokom prvih sedam dana od pojavljivanja na tržištu!

Samo tokom prve sedmice po objavljivanju, novo Adeleino izdanje 25 prodalo se u njenoj domovini u preko 800.000 primeraka – što je više prodatih kopija nego što su zajednički ostvarili sledećih 86 albuma na listi! Poređenja radi, novi album One Directiona prodat je u prvih sedam dana u 93.000 primeraka, dok je Biebs u istom periodu imao 3.000 prodatih primeraka manje. Osim toga, Adelein album rekorder je i po broju digitalnih daunloudova u samo jednoj sedmici – putem interneta skinulo ga je više od 100.000 ljudi.

Ribbet collage

Takođe, 25 će ovog vikenda debitovati i na vrhu liste albuma u SAD, budući da se za prvih sedam dana u toj zemlji prodao u oko tri miliona kopija – što je za oko 600.000 više od dosadašnjeg rekordera, albuma grupe ‘N SYNC No Strings Attached iz 2000. godine.

Novim dostignućem, Adele je u Britaniji apsolutno nadmašila grupu One Direction, čiji je album Made in the A.M. trenutno na petom mestu top-liste, dok su se Justin Bieber i njegov Purpose obreli na trećoj poziciji. Ipak, Justin se i dalje sjajno drži na listi singlova na ostrvu, budući da se čak tri njegove pesme nalaze među najtraženijih pet – “Sorry” na prvom, “Love Yourself” na drugom i “What Do You Mean?” na četvrtom mestu.

Pročitajte još  Za ne poželiti nikome: Harry Styles sahranio svog mladog prijatelja

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.