Anamarija Horvat vam predstavlja svoj YouTube kanal!

Dobra večer, Famozo. Ja sam Anamarija Horvat, možda me znate, ja sam iz Hrvatske i odlučila sam snimiti YouTube kanal i možda postanem YouTuberica. Svaki danom sada postavljam videe, i voljela bih da se svi pretplate na moj kanal i da me prate, da bih imala neku podršku! Hvala puno i volim vas mnogo!

YouTube: Anamarija Horvat

Nadam se da vam se sviđaju moji videi i lajkujte, dijelite drugima da se pretplate i do novih videa, samo za vas. ???

U rubrici MY PAGES predstavljamo vaše Fejsbuk stranice, Tviter naloge, forume, blogove, sajtove i profile na drugim društvenim mrežama posvećene temi koju ste odabrali. Na vama je samo da nam ih predstavite i pošaljete njihovu adresu na [email protected], a u subject stavite My Pages. Poštu koju dobijemo od vas objavljujemo redom kojim nam je stigla, a kad vaša stranica dođe na red za objavljivanje, obavestićemo vas o tome e-mailom! Takođe, napominjemo kako objavljujemo samo stranice koje su aktivne!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Anamarija Horvat vam predstavlja svoj YouTube kanal!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.