Amnin blog: Šta su prava prijateljstva?

Pozdrav Famoza! Ja sam Amna i ovo je moj treći blog.Današnji blog je na temu “Prijateljstvo”, pa počnimo. Današnja prijateljstva su često radi interesa. Kada kažem interesa mislim na to da se ta djeca druže sa tom djecom zato što ta djeca imaju mnogo novca ili su poznata u školi i imaju mnogo prijatelja. Danas djeca koja imaju finasijskih problema često su izbacivana i tjerana iz društva. Postavlja se pitanje, zašto?

Pa evo odgovora. Djeca misle da će ako se budu družila sa djecom koja imaju finasijskih problema biti na “Lošem glasu”, što stvarno nije u redu. Možda ta djeca kada porastu postanu milioneri a vi koji ste ih izbacivali iz društva jedva skupite novac za hljeba?? Kako bi vama bilo? Isto kao i njima kada su bili mali. Nije siromašna osoba koja nema novca nego osoba koja ima srce, koja zna šta znači ljubav, prijateljstvo…

Ja sam osoba koja ne dijeli osobe po finansiskoj situaciji, nego po karakteru, po onome koliko je ta osoba spremna da pomogne, koliko je dobra osoba. Jer nas je sve stvorio jedan Bog i mi smo kod njega isti. Djeca smo, širite prijateljstva dok još imate vremena i ne reazlikujte djecu po izgledu ili novcu.?? Eto,to bi bilo to za ovaj blog. Nadam se da sam osobama koje razlikuju djecu po novcu, izgledu objasnila da u tome nije stvar, nego u tome kakav je ko u duši. Nadam se da će te objaviti moj blog. Amna???

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, redakcija@famoza.net a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde. Najbolji blog nedelje dobija knjigu izdavačke kuće Laguna a nju možemo da šaljemo samo na teritoriju Srbije!

FOTO: Pixabay

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.