Album stiže za 10 dana: Sabrina Carpenter predstavila pesmu “Run and Hide”

sab

Sabrina nastavlja da nam predstavlja pesme sa albuma “EVOLuition” koji stiže 14. oktobra a “Run and Hide” je njena sigurno do sad najzrelija pesma koja nas podseća na ono što je Justin Bieber radio na albumu “Journals”.

“Napisala sam ovu pesmu u hotelskoj sobi i onda sam je snimila odjednom i takva se i našla na albumu”, poručila je ona najavljujući pesmu.

Njen fandom je jako zadovoljan kako ovo zvuči pa joj poručuju, “Možda se ne slažeš sa ovim ali mene podseća na Adele! Ovo zvuči tako zrelo i neverovatno”, “Ovo je umetnost” ili “Zbog ove pesme plačem sama u krevetu. Ovo je sjajna pesma”. Famoza ekipa potrudiće se da Sabrinin album uskoro bude u našoj prodavnici ali i da vam poneki primerak podelimo!

Autor: Famoza.net
Foto: YouTube screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Sabrina Carpenter - Eyes Wide Open (Official Lyric Video)

3 thoughts on “Album stiže za 10 dana: Sabrina Carpenter predstavila pesmu “Run and Hide”

  1. Nadam se da cete deliti,ali i ako ne budete delili,kupicu sigurno u prodavnici,hvala vam sto brinete i o manjim fandomima.♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.