Elena nam šalje kviz o Sofiji Carson!

Ćaos, opet ja, Elena hah. Nisam već oko dve nedelje pravila kvizove pa mi je sve to nedostajalo i odlučila sam da napravim jedan. Prošli je bio o Dui Lipi, a ovaj put je u pitanju Sofia Carson. Takođe, ovo je kviz tačno – netačno. Htela sam da napišem i tačne odgovore kod netačnih, ali tehnički problemi, nešto ne radi ta opcija, stvarno ne znam zašto.

U svakom slučaju, znam da su i pre neki pravili kvizove o njoj, tako da i tu možete saznati odgovore na netačne. Još jednom, izvinjavam se što nisam mogla da ih ja napišem, potrudiću se da za sledeći put to ispravim. Pišite mi i predloge o kome da napravim sledeće kvizove, predloga nikad dosta hah. Nadam se da vam se ovaj kviz sviđa, pozdrav! ?

Fun test jeste rubrika u kojoj objavljujemo vaše kvizove! Kad napravite kviz pomoću sajta opinionstage.com, pošaljite nam ga redakcija@famoza.net a u naslovu navedite Za Fun Test. Kviz mora imati barem devet pitanja!

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Sofia Carson: Super je biti zloća!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Elena nam šalje kviz o Sofiji Carson!

  1. 10/10 Correct answers!
    Bravo! Znaš dosta toga o Sofiji. Nadam se da ti se kviz dopao.

    SUPER KVIZ,OBOZAVAM SOF,PISITE MALO VISE O NJOJ FAMOZO,PLZ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.