Famoza music chart #86 – glasajte za omiljenu pesmu svakog dana!

Drastično promena u načinu glasanja zapravo je pomogla da ove nedelje glasate više nego ikad za svoju omiljenu pesmu jer je postalo mnogo teže da one ostanu na listi! Samim tim, i lista se drastično promenila!

Doduše, “Si Tu Te Vas” je rasturio konkurenciju ali posle dugo vremena potpuna dominacija Tini je razbijena, s obzirom da je Justin Bieber sad drugi a Ariana Grande na mestu broj tri! Kao što smo obećali, sa liste smo ovog puta izbacili više pesama nego što je to uobičajeno – čak četiri koje su dobile ubedljivo najmanje glasova! Na njihova mesta dolaze zaista velika imena – Miley Cyrus i Liam Payne debituju na našoj listi a tu su i Jorge Blanco odnosno Lodovica Comello koji takođe imaju nove singlove!

Glasanje traje do ponedeljka, 5. juna u 12h! Broj zvezdica pored imena izvođača označava koliko je ta pesma puta bila na prvoj poziciji top liste! Glasati možete po jednom na svaka 24h i to za jednu pesmu! Vaše predloge za narednu top listu očekujemo u komentarima!

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Selena Gomez: Znam da mi govore da ne umem da pevam
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

49 thoughts on “Famoza music chart #86 – glasajte za omiljenu pesmu svakog dana!

  1. Glasam za Si Tu Te Vas. Bolje je da stavite da se glasa za više pesama jer se puno ljudi ne sviđa da glasamo za samo 1 pesmu.

  2. Uopšte mi se ne sviđa novi način glasanja a znam da se i ostalima to ne sviđa (ne svima, ali znam neke). Bolje to promenite sledeće nedelje jer je ovako stvarno užasno stanje na listi i svi glasaju za pesmu koja im se ne sviđa preterano samo da ona druga ne bi pobedila! Bolje stavite da se glasa za neograničen broj pesama.

    1. Neograničen broj pesama vam automatski znači da će Tini, Jorge i Lodo uzeti sve vodeće pozicije pa će onda neko da se buni kako taj sistem ne valja.

      1. Slažem se sa Famozom. Sada Tini nije preuzela 5 pozicija a Side To Side je nakon toliko vremena ponovo treći

    2. JA SE SLAZEM SA SELENATOROM ?JER NEKI ZELE DA IM OSTANU obe ILI VISE PJESAMA DOK TI I JOS NEKI ZELE DA IM JEDNA PJESMA tu BUDE I DA JE 1. MJESTO

  3. Glasala sam za Got Me Starder, i sledeća 3 dana ću glasati samo za Tini, a u petak za Jusa, subotu za Lodo i nedelju sa Jorgea (ako se sve setim).

  4. Malibu, treat you better, shape of you, there's nothing holdin'g me back,strip that down,sign of the times. To je moj easpored ove nedelje. Sledece molim vas bar za 3 pesme

  5. Sada ce sve pesme koje imaju manje fanova ispasti, ako ce i ove nedelje biti glasanje za jednu pesmu. Neke pesme zbog toga imaju 0 glasova, a tek su noviteti. Ovaj način mi se uopšte ne sviđa. Ispat će puno pesama od Ari i Tini, a neki izvođači uopšte neće imati pesme na listi, jer će im te 1-2 pesme koje su imali ispasti. Glasam za Lodo.

  6. Famozo, zar ne bi trebalo da izbacite Born to shine i Great escape (ne zato sto je mrzim(cak sam sada pomalo postala i fan)nego zato sto su tu vise od godinu dana)

  7. Danas glasam za Despacito,sutra za Ways To Be Wicked, prekosutra za Ain't Me, u cetvrtak za Side To Side,u petak za Malibu,u subotu Strip The down i u nedelju za Sign Of The Times.
    Ponavlajam jako tezak izbor zbog glasanja za samo jednu pjesmu, ali ja ne odustajem, jer zelim glasati za sve svoje favorite 😉

  8. Glasam za Sign Of The Times i Strip The Down.
    Nadam se da sledece sedmice nece biti glasanje za 1 omiljenu pjesmu,vec za 3,ako ikako moze.

    1. Nadamo se da razumete da nijedno rešenje ne odgovara svima:

      1. Ako se glasa za jednu pesmu, to garantuje da će recimo Ari ili Jus doći do jedne od vodećih pozicija ali sa druge strane, to znači da će manje zvezde dobijati još manje glasova i brže ispadati
      2. Ako se glasa za 3,5 ili neograničen broj pesama, onda zvezde "Violette" uzmu prvih 7-8 mesta na listi ali i manje zvezde imaju veće šanse da sakupe dovoljno glasova da ne ispadnu.

      Opet, sve zavisi od vas i vašeg glasanja – Tinisti ne varaju i zasluženo su prvi sve vreme.

      1. Ne želim biti bezobrazna ili tako nešto, ali mislim da bi bilo bolje da ste stavili da svaki izvođač ima pravo na 3 pjesme na listi… Po meni, tako ne bi bilo problema oko količine pjesama jednog izvođača (zvijezde Violette bi zauzimale manje prostora na listi), a više bi izvođača imalo prilike biti na listi… ?? Ovo je moje mišljenje, ne znam što drugi misle… ?

  9. Famozo molim vas da ovaj put izbacite samo 2 pesme s najmanje glasova jer Ari, Lodo i Miley imaju isti broj glasova, a onda bi izbacili 5 pesma, a po meni je to previše, ne znam sta drugi misle, ali bi ispalo puno pesama, a rekli ste da ako više pesama ima isti broj glasova da cete sve izbaciti. Molim vas glasajte za Lodo, možda će ispasti, a tek je prvi put pesma na listi!!!

  10. Hajde Arianatori, glasajte za side to side! Prestigli smo Jusa, mozemo i tini ako se jako potrudimo. Arianatori, Ari nas sada jako treba, molim vas potrudite se da dokazemo da nije sama❤❤❤

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.