Vaš dnevni horoskop za nedelju, 10. april 2016. godine

Shay-Mitchell-pretty-little-liars-20632388-1024-768

Shannon Ashley “Shay” Mitchell – kanadska glumica i manekenka, najpoznatija po ulozi Emily Fields u seriji “Slatke male lažljivice” – danas puni 29 godina.

HRSKP3

Ovan (21.3 – 20.4.)
Singl Ovnovi se sve više zbližavaju sa osobom koju su do sad gledali isključivo prijateljskim očima. Više neće biti moguće poricati obostrane simpatije pa bi ovo mogao biti početak nove ljubavne priče. Devojke su sklone glavobolji u večernjim satima, a momci sportskim povredama.

HRSKP4

Bik (21.4 – 20.5.)
Odnosi s članovima porodice biće stabilni i kvalitetni pa ćete moći da porazgovarate o važnim temama bez podizanja tenzije. Provodićeš mnogo vremena u druženju s prijateljima, a odlazak u bioskop ili u pozorište priuštiće vam sjajnu zabavu. Singl Bikovi, moguć je zanimljiv flert!

HRSKP5

Blizanci (21.5. – 20.6.)
Nećeš moći da kontrolišeš događaje na ljubavnom planu. Frustriraće te što ne možeš da dopreš do partnera/partnerke ili do osobe koja ti se sviđa, ali ne pokušavaj da na silu ostvariš svoje težnje. Obuzdaj svoje reakcije u privatnom životu, ali i u krugu porodice.

HRSKP6

Rak (21.6. – 20.7.)
Tvoje tvrdoglavo i pomalo sebično ponašanje izazivaće revolt kod okoline, a najviše kod članova porodice. Rodbinski odnosi biće obeleženi svađama i prepucavanjima, pa bi bilo dobro da se ne dotičeš osetljivih tema. Zdravstvena situacija je u redu ali pazi na liniju.

HRSKP7

Lav (21.7 – 21.8.)
Nemoj dozvoliti da te neko iskoristi samo zato što si spremna/spreman da pružiš pomoć. Pažljivo proceni ko zaslužuje tvoju pažnju, a kome bi ipak trebalo dati do znanja da je preterao sa zahtevima. Razmisli o smanjenju konzumacije slatkiša i uvođenju zdravijih životnih navika.

HRSKP8

Devica (22.8. – 22.9.)
Iako ti je zdravlje i dalje osetljivo, vedrina i optimizam pomoći će ti da se uspešnije odupireš bolestima. Neke Device će se, uz pomoć snage volje, odreći nezdrave hrane ili pak postati vegetarijanci. Singl pripadnici znaka biće svesni svojih čari pa će odvažno prići osobi koja ih privlači.

HRSKP9

Vaga (23.9 – 22.10.)
Uspevaš da premostiš jaz između svoje fizičke i duhovne strane danas. Uspostavila si ravnotežu i posvetila si obema stranama jednako vreme. Nađi se s prijateljima i popričajte o problemima koji te muče. Nemoj da te iznenade rešenja koja ti prijatelji predoče.

HRSKP10

Škorpija (23.10. – 22.11.)
Prijatelji i poznanici češće će te kontaktirati. Osim što će biti željni tvog društva, mnogi će se danas oslanjati na tvoju pomoć i od tebe tražiti usluge. Neko će pak biti zainteresovan za tebe u romantičnom smislu, ali nećeš sa sigurnošću znati želiš li se s tom osobom upustiti u vezu.

Pročitajte još  Series Land

HRSKP11

Strelac (23.11. – 20.12.)
Smisao za lepo je tvoj glavni saveznik. Moguće je da ćeš otkriti neke nove talente vezane za umetnost. Ako imaš dovoljno slobodnog vremena, odluči se za privatne časove ili neki drugi vid dodatne edukacije. Simpatija bi mogla da ti se pridruži u novim aktivnostima, uživaćete oboje.

HRSKP12

Jarac (21.12. – 19.1.)
Očekuje te prilično zanimljiv dan, budući da ćeš shvatiti da postoji toliko toga čemu želiš da se posvetiš. Nađi vremena za prijatelje, pa čak i za one sa kojima nemaš baš najharmoničnije odnose. Došlo je vreme pomirenja i praštanja. Prioni na posao.

HRSKP1

Vodolija (20.1. – 18.2.)
Pripazi šta kome govoriš jer će biti dovoljan samo jedan trenutak nepažnje da budeš uhvaćena/uhvaćen u laži ili da neko otkrije tvoju nestručnost na nekom polju. Okani se udvaranja ukoliko si u ozbiljnoj vezi jer taj tvoj nestašluk ne bi dugo ostao tajna.

HRSKP2

Ribe (19.2. – 20.3.)
Ući ćeš u raspravu o području o kojem imaš više predrasuda nego znanja. Umesto da namećeš svoje viđenje, radije slušaj prisutne da bi nešto naučila/naučio. Komšija ili rođak bi te mogao pozvati da rešiš njegov problem ili mu napraviš neki ustupak.

Autor: Famoza.net
Foto: Fox

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.