I Louis Tomlinson je protiv njega: Zayn uvredio Taylor Swift, upao u svađu sa Calvinom Harrisom!

'One Direction: This Is Us' New York Premiere

Zayn Malik ovih dana uglavnom je bio u centru pažnje medija zbog toga što je nekoliko puta pokušao da ponizi svoju bivšu devojku Perrie Edwards a sad se ustremio i na Taylor Swift!

Sve je naime počelo kad je Zayn uradio ritvit poruke u kojoj jedan korisnih Tvitera napada Taylor Swift zbog toga što ona želi da što više zaradi od svoje muzike dok sa druge strane navodi primer Miley Cyrus koja ističe da je nije briga koliko novca će dobiti jer je već bogata. Calvin Harris je njegov ritvit primetio i prosto pobesneo, nakon čega je odmah odgovorio Zaynu!

2B72994400000578-0-image-m-90_1439843679936

“Ti si zaradio dovoljno novca? Kul, ko onda šiša onih 99% muzičara koji to ne mogu, zar ne? Da, ko ih šiša”, napisao je prvo momak Taylor Swift a onda i dodao: “Ako ne razumeš šta to znači kad slavni muzičar koristi tu slavu kako bi pomogao drugim muzičarima, onda od*ebi od mene. Jednostavno, ne petljaj se u nešto što ne razumeš.” Ipak, tu nije bio kraj. Zayna je sve to iznerviralo pa je Calvinu uvredljivo poručio da se smiri a onda je dodao: “I da, za razliku od tebe ja pišem svoje pesme, du*eglavče!” Calvin Harris to nije mogao da otrpi pa je dodao: “Nek ti je sa srećom, stvarno. Imaš baš sjajan glas.” Na Calvinu stranu stao je i Louis Tomlinson koji je retvitovao njegovu prvu poruku Zaynu i time podgrejao glasine da je četvorka koja sad čini 1D srećna što on više nije s njima! Directioneri nakon svega i dalje ne razumeju šta je sa Zaynom i nadaju se da on neće napraviti sebi neki veliki problem.

Pročitajte još  Niall Horan: Vratićemo se, godinu i po dana nije ništa posebno

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “I Louis Tomlinson je protiv njega: Zayn uvredio Taylor Swift, upao u svađu sa Calvinom Harrisom!

  1. Omg,nzm,nzm,nzm!!!!!Ja cu UVEK biti uz Louisa(on mi je omiljeni!),ali ovde mi se cini da nzm na cijoj strani da budem,mislim,Lou i Calvin su upravu,ali mozda je malkice preostra ova poruka koju je Lou poslao Zaynu.Mada opet,sada je to zasluzio,ali opet…nzm!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.