All For You

fp

Ime mog bloga (All For You) u početku je bilo inicijativno, i mnogo puta sam razmišljala da ga promijenim, ali je ono ipak ostalo zapamćeno i savršene je dužine i značenja. Kad bismo to preveli, doslovno bi značilo “sve za vas/tebe”, ali moj cilj nije bio takav. To je jednostavno bilo nešto što mi je prvo palo na pamet, i tako je ostalo do dana današnjeg. Moto bloga je “Your Dreams Come True” iliti “Tvoji snovi mogu postati stvarnost”.

Blogspot: All For You

Blog je osnovan još odavno ali ja na njemu nisam ništa postavljala, već je prvi post izašao 1. marta pa ću ja to računati kao blogorođendan. Pišem od beauty, fashion, do DIY i lifestyle postova. Svakog drugog dana na blogu možete očekivati novi post, u kojem ćete se zagarantovano pronaći i koji će vam se sigurno dopasti.
Zato, svakog drugog dana oko 13h – dohvatite se računara, uđite na moj blog i ubijte dosadu makar tog dana. Moj je cilj da oživim Tumblr stil kod svojih čitalaca i trudim se da i moj blog što više bude u Tumblr fazonu.
Takođe, pokušavam da što više pomažem svojim vršnjakinjama i uopšte svim tinejdžerkama u rešenju njihovih problema i do sada je sve to išlo fantastično i dobijala sam samo pozitivne komentare. Trudim se da što više motivišem i inspirišem djevojčice da rade dobre stvari i, na prvom mjestu – da budu kreativne i pozitivne! I, naravno, da vjeruju u sebe!
Ako se i vama dopada moj blog možete mi se javiti na e-mail becreativea23@gmail.com i zapratiti me na Instagramu pod imenom @aminabahovic.
Zapamti: Kreativnost, pozitivna energija, inteligencija, vjera u sebe i ljubav – nešto su najbitnije u životu. ❤️

U rubrici MY PAGES predstavljamo vaše Fejsbuk stranice, Tviter naloge, forume, blogove, sajtove i profile na drugim društvenim mrežama posvećene temi koju ste odabrali. Na vama je samo da nam ih predstavite i pošaljete njihovu adresu na redakcija@famoza.net, a u subject stavite My Pages. Poštu koju dobijemo od vas objavljujemo redom kojim nam je stigla, a kad vaša stranica dođe na red za objavljivanje, obavestićemo vas o tome e-mailom! Takođe, napominjemo kako objavljujemo samo stranice koje su aktivne!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.